Model: Mackerel Morsels Huid, Vacht en Gewrichten
Beschikbaarheid: Op voorraad
€4,25
Excl. BTW: €3,51

Beschikbare opties:

Mackerel Morsels Huid, Vacht en Gewrichten

 


Gemaakt van zalm en verse makreel. Deze snacks hebben alle heerlijkheid die veeleisende honden verwachten van vis, maar met enkele toegevoegde extra’s om de gezondheid van uw hond te ondersteunen.

Bevat krill – een superieure vorm van Omega 3. De Omega 3 van krill is waterdispergeerbaar, wat wil zeggen dat het makkelijk mengt met de vloeistoffen in de maag. Dit zorgt voor een betere absorptie door het lichaam. Makkelijk, maar erg goed!

Mackerel Morsels – Huid, Vacht en Gewrichten:
We weten allemaal dat vis rijk is aan Omega 3 en daardoor goed is voor de vacht, huid en gewrichten, maar wij willen nog meer kwaliteit.

Met Groenlipmossels: een bron van Glucosamine en Chondroïtine, wat helpt bij kraakbeenherstel.
Met Spirulina: Rijk aan antioxidant Vitamine A en een natuurlijke bron van ijzer. Vitamine A helpt bij het gezichtsvermogen, de botgroei en een gezond afweersysteem. IJzer helpt bij de bloedvorming en een gezond afweersysteem.
Met algen: een rijke en duurzame vorm van Omega 3.

Mackerel Morsels bevatten geen kunstmatige conserveringsmiddelen of kleurstoffen en zijn perfecte, gezonde snacks voor honden.

 

Analytische Bestanddelen: Ruw Eiwit 24%, Oliën en Vetten 14%, Ruwe Vezels 3%, Ruwe As 8%.

Samenstelling: Zalmmeel (28%), Aardappel (25%), Verse Makreel (11%), Zoete Aardappel (11%), Erwtenmeel (11%), Zalmolie (9%), Krillmeel (2%), Zalm Extract (2%), Gistextracten, Algen (0,2%), Groenlipmosselextract (500 mg/kg), Spirulina (100 mg/kg), Antioxidanten (Gestabiliseerd met Rozemarijn en Tocoferolrijke Extracten).