Model: Mackerel Morsels Spijsvertering
Beschikbaarheid: Op voorraad
€4,25
Excl. BTW: €3,51

Beschikbare opties:

Mackerel Morsels Spijsvertering

 

Gemaakt van zalm en verse makreel. Deze snacks hebben alle heerlijkheid die veeleisende honden verwachten van vis, maar met enkele toegevoegde extra’s om de gezondheid van uw hond te ondersteunen.

Bevat krill – een superieure vorm van Omega 3. De Omega 3 van krill is waterdispergeerbaar, wat wil zeggen dat het makkelijk mengt met de vloeistoffen in de maag. Dit zorgt voor een betere absorptie door het lichaam. Makkelijk, maar erg goed!

Mackerel Morsels – Spijsvertering:
Vis is een goed eiwit dat makkelijk te verteren is. In onze hebben we dat uitgebreid door de prebiotica MOS en FOS en cassave toe te voegen.

Met Prebiotica MOS en FOS: MOS (mannan-oligosacchariden) en FOS (fructo-oligosacchariden) zijn onverteerbaar in ons lichaam, maar zijn op die manier een goede voedselbron voor gezonde bacteriën.

Met cassave: Helpt bij het verminderen van ontlastingsgeurtjes (sorry, er is geen betere manier om dit te omschrijven) door ammonia te binden en de opname van voedingsstoffen door het lichaam te bevorderen.

Mackerel Morsels bevatten geen kunstmatige conserveringsmiddelen of kleurstoffen en zijn perfecte, gezonde snacks voor honden.

 

Analytische Bestanddelen: Ruw Eiwit 24%, Oliën en Vetten 14%, Ruwe Vezels 3%, Ruwe As 8%.

Samenstelling: Zalmmeel (28%), Aardappel (25%), Verse Makreel (11%), Zoete Aardappel (11%), Erwtenmeel (11%), Zalmolie (9%), Krillmeel (2%), Zalm Extract (2%), Gistextracten, Prebiotica MOS en FOS (1000 mg/kg), Cassave Extracten (100 mg/kg), Antioxidanten (Gestabiliseerd met Rozemarijn en Tocoferolrijke Extracten).