Model: Petuxe Honden Parfum 100% Vegan
Beschikbaarheid: Op voorraad
€14,44
Excl. BTW: €11,93

Beschikbare opties:

Petuxe Parfumlijn heeft een unieke langdurige geur, en droogt de huid of het haar van uw huisdier niet uit.

 
 

Petuxe Parfum Rocky: Behoort tot de categorie van WILD SPIRIT-parfum, waarvan de kwaliteit is dat het dezelfde essentie heeft als shampoo voor wit haar. Rocky is een frisse luchtige geur met een beetje magie.

Petuxe Parfum Toby: Behoort tot de categorie van WILD SPIRIT-parfum, waarvan de kwaliteit is dat het dezelfde essentie heeft als puppyshampoo. Toby is een zoet geur die doet denken aan vroeger als kind.

Petuxe Parfum Kira: Behoort tot de categorie van WILD SPIRIT-parfum, waarvan de kwaliteit is dat het dezelfde essentie heeft als de kleurversterker-shampoo/ black dog shampoo. Kira is een zoete niet overdreven lekkere geur.

Petuxe Parfum Luna: Behoort tot de SOFT-parfumcategorie, waarvan de kwaliteit is dat het geen alcohol bevat. Een zoete niet overheersende geur. Luna is een zoete en frisse soft bloemengeur. 

Petuxe Parfum Thor: Behoort tot de Glamoureus-parfumcategorie, waarvan de kwaliteit is dat het geen alcohol bevat. Een frisse, stoere en sportieve geur.

Petuxe Parfum Bimba: Behoort tot de Glamoureus-parfumcategorie, waarvan de kwaliteit is dat het geen alcohol bevat. Een frisse zoete zachte geur.

Petuxe Parfum Nala: Behoort tot de Zachte-parfumcategorie, waarvan de kwaliteit is dat het geen alcohol bevat. Een frisse, fruitmelange geur.

Petuxe Parfum Dama: Behoort tot de Glamoureus-parfumcategorie, waarvan de kwaliteit is dat het geen alcohol bevat.  Een stijlvolle, zoete geur.

Petuxe Parfum Layka: Behoort tot de Zachte-parfumcategorie, waarvan de kwaliteit is dat het geen alkohol bevat. Een zoete, zachte geur.

De Petuxe Parfums neutraliseren slechte geuren en bieden een "langdurig" effect. 

  • Formulering is zonder alcohol.
  • Parfums zijn gifvrij en veganistisch.
  • Deze huisdierparfums voor alle haartypes zijn, net als al onze cosmetische producten voor dieren, ontwikkeld op basis van natuurlijke ingrediënten.
  • Al onze formules zijn vegan, dierproefvrij en respectvol voor het milieu.
  • Niet uitspoelen!!!!
  • Spray de Petuxe Parfums niet in ogen, neus of mond van uw huisdier. 
Petuxe Veganistisch