Model: Badjassen Super Fur Dogs Chillcoat
Beschikbaarheid: Op voorraad
€39,90
Excl. BTW: €32,98

Beschikbare opties:

              

                                  

De Chillcoat badjas is een functionele duurzame badjas, gemaakt van goed absorberend materiaal. Daardoor ideaal voor het drogen van uw hond na het zwemmen, wassen of een wandeling in de regen.

Door het materiaal waarvan de Chillcoat gemaakt is droog de hond snel en zal daardoor minder snel afkoelen.

Niet onbelangrijk: met deze Chillcoat zijn er geen rondvliegende spetters, geen moddermuren en u behoudt een schonere auto.

De Chillcoat is gemaakt van onze SuperFurDogs microvezelstof, een kwaliteitsmateriaal met een hoge water- en vuilopname waarbij de vezels een zuigende werking hebben.

Onze Chillcoats hebben verstelbare banden voor buik, rug en staartopening. Met een goede pasvorm zal onze hondenbadjas nek, buik en rug van uw hond bedekken.


HOE BEPAAL IK DE MAAT VAN DE CHILLCOAT VOOR MIJN HOND?Bij het bepalen van de juiste maat Chillcoat voor uw hond is het belangrijk dat u vanaf het juiste punt begint met meten en ook weet waar u moet stoppen. U meet NIET vanaf de halsband. U begint te meten boven de voorpoten en meet door tot waar de staart begint.  Vervolgens kijkt u in onderstaande tabel welke maat u voor uw hond kunt bestellen. Bij grensgevallen is het van belang of uw hond nog verder zal groeien. Meet u bijvoorbeeld 50cm en groeit uw hond niet meer dan adviseren wij een Small. Groeit uw hond nog wel dan kunt u beter een Medium bestellen. Uw hond kan daar nog 6 cm in doorgroeien.